Aanbod

Boeken

Vivicíta biedt boeken aan over spirituele onderwerpen in de vorm van een tuinbieb in Zutphen en in diverse e-books. Lees meer

Soul reading

Met een soul reading leg ik energetisch contact vanuit mijn ziel naar jouw ziel. Hierbij vraag ik jouw ziel of er op dit moment een zielsboodschap is die ik aan jou mag doorgeven. Ga er volledig open in of met een specifieke vraag of intentie. Je ontvangt de reading in de vorm van een boost of een creation. Lees meer

Healing & Aura Reading

Prana is levensenergie. Onze energie kan soms blokkeren door fysieke of mentale problemen. Met een healing help ik je om die blokkades energetisch op te lossen en vitaliteit toe te laten nemen. Naar wens kun je ook een aura reading ontvangen. Lees meer

Trainingen

In de trainingen van Vivicíta Academy neem ik je mee in een bijzondere reis. Je ontvangt een werkboek, inspirerende oefeningen, instructie-video’s en meditaties om jouw bewustzijn nog meer te verdiepen. Volg de training op eigen tempo of samen in een online community. Lees meer

Coachtrajecten

We werken 1-op-1 aan jouw innerlijke verlangen om terug te keren naar jouw essentie en het Licht dieper te integreren. We verhelderen en helen onbewuste blokkades. En zetten concrete stappen om het leven te creëren dat je verlangt. Je kunt losse sessies inplannen of één van de coachtrajecten volgen. Lees meer of boek direct een kennismakingsessie!

Waarom je voor Vivicíta kiest!

Van origine ben ik gepromoveerd gedragswetenschapper. Maar wetenschap was voor mij ontoereikend om de wereld om me heen volledig te ervaren. Door terug te keren naar mijn eigen essentie, heb ik mijn intuïtie en innerlijk weten hervonden. Een gedegen rugzak aan opleidingen en innerlijk lichtwerk heeft ertoe geleid dat ik nu anderen kan meenemen in hun eigen Reis van de Ziel.

Mijn aanbod is grotendeels online beschikbaar zodat jij vanuit huis alles tot je beschikking hebt voor jouw innerlijke reis. Op aanvraag en bij voldoende aanmeldingen, geef ik ook workshops en trainingen op locatie.

Misschien herken je jezelf in onderstaande:

  • Je voelt je geleefd. Je bent in een baan terechtgekomen, waarvoor je geen enkele passie voelt. Je vraagt je vaak af: Wat wil ik nu eigen echt?
  • Je houdt veel ballen in de lucht en wil alles ook perfect doen, waardoor je geen tijd meer overhoudt voor de belangrijke dingen in het leven. Je voelt je moe, gestresst of uit balans en leeft te veel vanuit je hoofd.
  • Je wil op je intuïtie leren vertrouwen en wil leren hoe je daar meer contact mee kunt maken.
  • Je wilt graag een nieuwe weg inslaan. Maar je lijkt vastgeroest in patronen. Hoe pak je zoiets aan?
  • Je hebt een sterke wens om jezelf spiritueel te ontwikkelen en je intuïtie te versterken. Je hebt het diepe verlangen om thuis te komen bij jouw eigen essentie en innerlijk weten.
  • Je voelt dat het tijd is om het Licht toe te laten in je leven en de donkerte te helen. Je mag meer in vertrouwen en overgave meedeinen en geleid worden door het Universum.

Je bent hier op de goeie plek!

Met het aanbod van Vivicita leren vrouwen weer onderscheid maken tussen hun werkelijke verlangens en de conditioneringen die je hebt meegekregen. Geïnternaliseerde verwachtingen van jouw ouders of de maatschappij brengen we aan het licht, zodat ze plaats kunnen maken voor jouw eigen authentieke waarheid. Je leert terug te keren naar je essentie, je stemt je af op je intuïtie en krijg je zicht op wat je wèrkelijk wilt in jouw leven. Daardoor voel jij je gelukkiger, heb je zelfvertrouwen en ervaar je weer zingeving in je leven.

Je leert te kiezen voor jouw essentie die verbonden is met de eindeloze Liefdevolle Wijsheid van het Universum. In vertrouwen, vol overgave en toch met enorme moed en kracht lééf je echt! En zul je bovendien anderen inspireren om hetzelfde te doen.


‘Maak het verschil door jezelf te zijn”