Boeken

Mini-tuinbieb

Ik houd van boeken. In mijn nachtkastje liggen er altijd een stuk of drie, klaar om hun boodschappen in mijn hart te laten landen. Want dat is wat mooie boeken doen; ze lichten even een stukje van je Ziel op.

Aan mijn praktijk in Zutphen staat een mini-tuinbieb met boeken over spiritualiteit en zingeving. Je kunt hier gratis boeken lenen, ruilen en houden. De inhoud van de bieb wordt door mij en mede-gebruikers regelmatig ververst, waardoor er altijd wel iets nieuws te lezen valt. Je bent van harte welkom om te komen kijken in de tuinbieb, als klant en als passant.

Een vrijblijvende donatie is welkom. 


e-Book ‘Het Menselijk Energie systeem’

Bij Vivicíta kun je een Energetische healing ontvangen. Ik krijg nog regelmatig de vraag hoe ons energetisch systeem eigenlijk werkt en waarvoor de 7 chakra’s staan. Daarom kun je nu gratis het e-book ‘Het Menselijk Energie systeem‘ van 40 pagina’s downloaden. 


e-Book ‘In de Flow van het Leven’  &  2 audio-oefeningen

‘In de Flow van het Leven’ is het e-book dat in oktober 2016 is verschenen. Flow wordt omschreven als: “De optimale beleving van een ervaring, waarbij we intensief met iets bezig zijn zonder weerstand of inspanning”. In dit boek leer je kennen wat Flow is en hoe je meer Flow in je leven kunt ervaren. Je ontvangt een PDF-file (127 pagina’s) met tekst, illustraties en oefeningen & 2 audio-oefeningen per mail.

Ebook: In de Flow van het leven