Mindfulness

1-op-1 Mindfulness-traject

De Mind is een krachtig en puur instrument. Tenminste áls de mind in balans is, en je hem adequaat kan integreren met jouw authentieke zielemissie.

Dit traject bestaat uit blended learning (een combinatie van zelfstandig online leren en coaching). Je krijgt toegang tot de Online Academy met 10 Modules die je helpen om jouw vaardigheid in Mindful Awareness te ontwikkelen.

Ter verdieping krijg je 5 coaching sessies van 60 minuten, tussentijds Whatsapp-begeleiding en een nazorg gesprek. Er is alle ruimte voor individuele vragen en we kijken naar jouw persoonlijke situatie.

Voor wie?

Mindfulness is in principe voor iedereen een aanvulling, maar in het bijzonder wanneer je snel een ‘vol’ hoofd hebt, veel piekert, stress ervaart, je snel moe voelt, gevoelig bent voor de sfeer en energie van personen en ruimtes, moeilijk je grenzen aanvoelt of hier niet makkelijk naar luistert en handelt. In sommige gevallen kan dat er ook voor zorgen dat je je enigszins onzeker, somber, oververmoeid of overprikkeld voelt. En ook dat je je daardoor niet kunt concentreren of richten op de dingen in je leven die voor jou belangrijk zijn.

Mindfulness helpt je om je bewust te worden van al die dingen die je voelt en ervaart, zodat je een onderscheid leert maken tussen de dingen die je energie geven en die energie wegnemen. En ook leer je je anders te verhouden tegenover al die prikkels, gedachten en emoties, waardoor je er minder last van hebt.

Je krijgt meer rust in je hoofd, je lijf en je leven. Je voelt meer verbinding met jezelf en luistert naar je eigen grenzen. Met dit 10-weekse Mindfulness traject ervaar je minder stress, meer innerlijke rust, compassie en flow in je leven. 

Voel je dat dit traject bij je resoneert? Ik heb slechts een beperkt aantal plaatsen voor dit 1-op-1 traject. Vraag direct meer informatie aan via info@vivicita.nl of plan een (gratis) telefonisch kennismakingsgesprek in om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Coaching: terug naar jouw essentie

Kennismaking

Je plant eerst een telefonisch kennismakingsgesprek (30 minuten) in via het boekingsformulier. In dit gesprek stel ik mezelf voor, vertel ik je wat over het traject en beantwoord ik al jouw resterende vragen. We zetten een intentie voor het traject, zodat jouw verlangen zich in je bewuste en onderbewuste systeem kan gaan ontplooien. Jij beslist na de kennismaking geheel vrijblijvend of je voor het traject wilt gaan.

10 Modules in de Online Academy

In de online Academy staan 10 les-modules voor je klaar met een werkboek, theorie, video’s, audio’s, meditaties en oefeningen. Gemiddeld doorloop je elke week 1 module.

Module overzicht:

 • De ademhaling
 • Thuiskomen in je lijf
 • Flow
 • Zintuigen
 • Gedachten I (Monkey Mind)
 • Gedachten II (Meta-bewustzijn)
 • Emoties
 • Compassie & vergeving
 • Stilte
 • Toepassing in het dagelijks leven

* De Mindfulness training van 10 modules is ook los te volgen. Lees hier meer.

Coaching

De coachingsessies vinden iedere 2 á 3 weken plaats en sluiten aan bij de onderwerpen die behandeld worden tijdens de online modules. In de sessies bespreken we je ervaringen van de oefeningen, beantwoorden we je vragen en kijken we waar jij begeleiding bij wilt ontvangen. Je ontvangt elke sessie concrete handvatten waarmee je verder kunt.

Ik combineer tijdens de sessies wetenschappelijke methodieken met mijn diepgewortelde intuïtie. Hierdoor krijg je een volledig unieke reis die past bij jouw behoeften. We duiken net dat laagje dieper. We nemen een kijkje in jouw ziel. Vanuit die verbinding met jouw essentie kom je tot je eigen inzichten die je verder brengen in je ontwikkeling en je dagelijks leven.

Coachingsessies vinden plaats in mijn praktijk, in de natuur nabij Zutphen, of op afstand met video-bellen.

GespreksTechnieken
 • Socratische dialoog en oplossingsgericht coachen: Jij hebt alles al in je dat nodig is. Ieder van ons heeft een enorme potentie van innerlijk weten. De coach stelt enkel de juiste vragen om openingen te creëren die toegang geven tot dit innerlijk weten, zodat je zelf tot je eigen inzichten en oplossingen kunt komen.
 • Mindfulness, Compassie, Acceptatie en Commitment: De basis van bewustzijnsverruiming is inzicht krijgen in je patronen. Door met oordeelloze aandacht en compassie te leren kijken naar jezelf en hoe je omgaat met moeilijkheden en hindernissen in het leven. Je leert flexibel om te gaan met de hindernissen, zodat er ruimte ontstaat om te blijven investeren in de dingen die je ècht belangrijk vindt.
 • Gedragscognitieve coaching, Schema therapie en Voice Dialogue: We hebben allemaal innerlijke stemmetjes. Sommigen hiervan zijn ondersteunend en andere stemmetjes werken vooral belemmerend om onze verlangens en intenties te manifesteren. We onderzoeken tijdens coaching welke mind en emotional blocks op jouw weg liggen en leren hier anders mee om te gaan.
 • Intuïtieve coaching: Ik stem me af op jouw ziel, de essentie van jouw wezen. Om contact te maken met de fluistering van je ziel en je gidsen, maken we onder andere gebruik van meditatie, visualisatie, intuïtieve kaartlegging, rituelen en schrijfoefeningen.

 • Cyclisch leven: Ik help je om te onderzoeken of jij je leven aanpast op de natuurlijke ritme en cycli van het leven. Wanneer je leert meebewegen op de reeds aanwezige deining die er al is, zul je merken dat je steeds meer Flow in je leven gaat ervaren en dat je verlangens makkelijker gemanifesteerd worden.
 • Coaching: terug naar jouw essentie

  Kosten

  1-op-1 Mindfulness TRAJECT
  * 350 euro (vrijgesteld van BTW)
  * gratis kennismaking van 30 min (telefonisch)
  * 5 sessie à 60 min
  * Toegang tot 10 online modules Mindfulness in de Vivicíta Academy
  * live in Zutphen
  * ook op afstand mogelijk d.m.v. videobellen
  * iedere 2 à 3 weken een sessie
  * tussen de sessies door support via mail/ whatsapp
  * nazorg (telefonisch)
  Coaching: terug naar jouw essentie

  Praktische informatie

  Kennismaking plannen: Plan jouw afspraak telefonisch of direct online via het boekingsformulier. Je kunt meteen een datum en tijdstip prikken dat je schikt.

  Afspraak annuleren: 24 uur voor de afspraak.

  Software/hardware: Om deel te kunnen nemen aan de online modules (en online sessies), heb je een device (pc/laptop/tablet/telefoon) nodig met een (goede) internetverbinding en een werkzame webcam.

  Algemene voorwaarden & Privacy: Vergeet niet om  vooraf de Algemene voorwaarden en de Privacy Statement van Vivicíta te lezen.

  Contact: Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen, neem even contact met me op via info@vivicita.nl of telefonisch op 06-17166729 (ma-vr 9:00-16:00u).