Healing

Levensenergie is overal. Het is de drijvende kracht van de Goddelijke Bron in alle dingen om zich uit te drukken, te overleven en nieuw leven te scheppen. Het zorgt ervoor dat alles in verandering is en evolueert.

Levensenergie is sterk verbonden aan ons gevoel van vitaliteit en dat komt omdat energie invloed heeft op ons lichaam en onze geest. De relatie tussen geest – lichaam – energie beïnvloedt elkaar in alle directies. Wanneer we het één veranderen, verandert ook de ander.

Ben je vitaal, dan stroomt jouw levensenergie vrijelijk, is je geest opgeruimd en adem je diep en regelmatig. Maar kamp je met mentale, emotionele of fysieke problemen, dan is je levensenergie zwak en kan deze blokkeren bij de chakra’s. Door middel van energetische healing, kun je blokkades oplossen, jouw energie versterken, beter laten stromen en vitaliteit verhogen.

Wil je meer lezen over energie, download dan het e-book ‘Het Menselijk Energie-systeem‘.


Een energetische healing kan jou ondersteunen bij:

  • Weinig energie en stress
  • Je hebt een ‘vol’ hoofd, piekert veel of hebt last van twijfels, negatieve of zware gedachten
  • Aanhoudende spanningsklachten (zoals hoofdpijn, maagpijn, last van nek en schouders, …)
  • Onverwerkte en aanhoudende emoties die jouw persoonlijke of spirituele ontwikkeling remmen (zoals verdriet, boosheid, weinig zelfvertrouwen)
  • Hooggevoeligheid, energie blokkades of beperkte stroming van levensenergie
  • Verlichten van klachten bij fysieke verwondingen en pijn en het ondersteunen van herstel na een ongeval of operatie

Healing Intake

Een Healing Intake duurt in totaal 90 minuten en is een combinatie van healing en soul coaching. Ik verwelkom je online of in de praktijk in Zutphen. We maken eerst kennis met elkaar en bespreken vooraf de klacht en de intentie voor de healing.

De energetische healing zelf duurt ongeveer 30 minuten en vervolgens bespreken we de ervaring uitvoerig na. We kijken of er voor jou persoonlijk iets nodig is om je energetische systeem zuiver te houden of om je energie trilling te verhogen. Je loopt altijd met concrete handvatten weer de deur uit. Na afloop ontvang je een Aura Reading per mail.

Prijs: €79 (geen BTW)

Vervolg Healingsessie

Een losse Healingsessie duurt ongeveer 45 minuten. Ook hier bespreken we eerst kort je intentie. De healing zelf duurt ongeveer 30 minuten. Na afloop praten we even na over hoe je de healing ervaren hebt.

Prijs: €35 (geen BTW)

Overzicht

INTAKE HealinGvervolg Healing
* € 79* € 35
* kennismaking,
klacht & intentie bespreken
* intentie bespreken
* healing á 30 min* healing á 30min
* nabespreken ervaring
& soul coaching
* nabespreken ervaring
* totale duur 90 min* totale duur 45 min
* live in Zutphen* live in Zutphen
* ook telefonisch mogelijk * ook telefonisch mogelijk
* Aura Reading (per mail)

Voorbereiding

Voorafgaand aan de healing, zorg ik ervoor dat de praktijkruimte en mijn eigen energieveld gezuiverd zijn. Daarnaast zet ik de intentie om de healing te verrichten vanuit dienstbaarheid naar het Hoogste goed. Ik leg contact met de Goddelijke Bron van Al wat is en vraag tevens om bescherming tegen negatieve energieën voor, tijdens en na de healing voor mij en de cliënt.

Als ontvanger van de healing is er geen bijzondere voorbereiding nodig. Het is wel handig om van tevoren na te gaan wat je intentie voor de healing is. Door bewust voor te bereiden en op de dag zelf meer rust in te bouwen en met de aandacht naar binnen te keren, kun je het effect van de behandeling vergroten.

Spirit team

Als je een energetische healing ontvangt, hoeft de healer geen fysiek contact te maken. Dit komt omdat het op energetisch niveau plaatsvindt. Vandaar dat de healing zowel op afstand als in mijn praktijk in Zutphen kan plaatsvinden.

Energetische healing vindt plaats door contact te leggen van de Goddelijk Bron in mijn Hart naar die van jou. Ook zijn mijn èn jouw spirit team (ook wel lichtfamilie, engelen of gidsen genoemd) aanwezig tijdens de behandeling. Samen met de hulp van deze lichtwezens , kan het energetische lichaam gezuiverd en gevitaliseerd worden.

Werkwijze

Een energetische healing duurt ongeveer 30 minuten. In de praktijkruimte ontvang ik je met thee en lekkers. Vooraf bespreken we je klacht, vraag of intentie.

Aan het begin van de healing zuiver ik niet-eigen en contra-productieve energieën uit het aura-veld van de cliënt door deze af te aarden. Vervolgens worden de 7 hoofdchakra’s (energiepoorten) van het energetische lichaam langs gelopen om te onderzoeken of de energie hier vrijelijk stroomt, is vervuild, afgenomen of geblokkeerd. Bij een afname, vervuiling of blokkade, wordt deze eerst weggenomen en opgeschoond. Hierna zal de energiestroom worden geoptimaliseerd en gevitaliseerd.

Tegen het einde van de healing, zorg ik dat de beweging van de energie weer tot rust komt, zodat deze goed kan integreren binnen je eigen systeem en energie-frequentie. Ik grond hierbij overtollige energie af.

Mijn werkwijze is een combinatie van diverse energetische tradities en ervaringen die ik heb opgedaan en eigen gemaakt, zoals de kosmosofie, reike, pranic healing, chakra healing en elemental energy work.

Hulpmiddelen

Bij een healing in de praktijkruimte, maak ik hierbij soms ook gebruik van wierrook/salie/olie voor zuivering, aromatherapie voor het kalmeren van het neurosysteem, klankschalen (sound healing), muziek of kristallen voor het opheffen van blokkades en vitaliseren van de energie. Inzet van deze middelen gebeurt intuïtief.

Sensaties

Sensaties die cliënten tijdens de healing kunnen ervaren, zijn: warmte, koude, tintelingen, golven, ontspanning, verzachting, innerlijke beweging zoals magnetische trekkracht, kramping, stuwing, verlossing. Deze sensaties kunnen verschillen per lichaamsdeel. Daarnaast kan de cliënt indrukken en visioenen krijgen of kleuren zien met het geestelijk oog.

Na afloop

Na afloop van de energetische behandeling bespreken we kort je ervaring na en geef ik je eventueel nog wat tips mee voor de rest van de dag. Indien je de healing bij mij in de praktijkruimte ontvangt, trekken we vaak ook nog intuïtief een kaart uit een mooie card deck.

Voldoende water drinken helpt bij het afvoeren van afvalstoffen die vrijkomen door de healing. Om het effect van de behandeling dieper te integreren is een rustige dagbesteding en mediteren aanbevolen.

Aura reading

Aanvullend op Healing Intake ontvang je een Aura reading per mail. De reading geeft een totaalbeeld van jouw energiesysteem op dit moment; de aura, het algehele chakra-veld en de individuele chakra’s.B

Bij elk chakra staat beschreven hoe deze bij jou op dit moment energetisch stroomt en welke thema’s / blokkades spelen. Daarnaast ontvang je persoonlijke tips of oefeningen om de chakra’s te ondersteunen.

Energetische healing inclusief aura reading

Wat zeggen anderen?

Bij binnenkomst voelde ik me direct heel warm ontvangen, het was alsof ik Stephanie al langer kende. Dit kwam ook, omdat we al wat telefoongesprekjes heen en weer hadden gehad en Stephanie me beide keren heel vriendelijk te woord stond.

In de praktijkkamer, voelde ik een energie die de hele kamer vulde.
Tijdens de healing werd me duidelijk waarvoor ik was gekomen (pijn rond het hart en paniek op de borst). Er gingen allerlei gevoelens door me heen.

De aura reading heeft me weer een stapje verder gebracht in het onderzoek naar wie ik ben en waar ik aan kan werken in de komende tijd.”

Guda Broersen

Praktische informatie

Afspraak maken: Plan jouw healing via het boekingsformulier. Je kunt meteen een datum en tijdstip prikken. Geef bij de boeking aan of je de healing in Zutphen of op afstand wilt ontvangen. Wil je een afspraak buiten de reguliere openingstijden of binnen 24 uur terecht kunnen, plan dan je afspraak via mail of telefoon.

Healing op afstand: Stephanie Sijbesma-van Bragt reserveert de gekozen tijd voor jouw healing en belt je op het start-moment van jouw afspraak. Zoek alvast een plekje waar je kunt zitten of liggen en in alle rust de healing kunt ontvangen.

Healing in Zutphen: Je ontvangt van een mailtje met daarin de adresgegevens en de route-beschrijving. Je komt op het afgesproken tijdstip naar de praktijk voor de healing.

Afspraak annuleren: Kosteloos tot 24 uur voor de afspraak.

Betaling: Indien je jouw afspraak direct online boekt, betaal je via iDeal/Bancontact/KBC/CBC. Bij een afspraak die je per telefoon of mail maakt, ontvang je een betaalverzoek. Je krijgt na betaling de factuur toegestuurd per e-mail.

Algemene voorwaarden & Privacy: Vergeet niet om  vooraf de algemene voorwaarden en de Privacy Statement van Vivicíta te lezen.

Contact: Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen, neem even contact met me op via info@vivicita.nl of telefonisch op 06-17166729.