Reading

Ontvang jouw reading

Je vraagt je af waar het leven je naartoe stuurt, of je op de juiste weg zit en wat het Goddelijk Licht jou wil meegeven. Dan is een reading precies wat je nu nodig hebt.

Met een reading leg ik contact met jouw gidsen en de Bron van Al wat is. Hierbij vraag ik welke boodschap ik op dit moment aan jou mag doorgeven.

Deze reading kan vertaald worden in de vorm van:

  • brief (soul boost)
  • intuïtieve tekening (soul creation)
  • krachtdier (spirit animal)

Een reading geeft vaak extra betekenis of verheldering aan wat jij al diep van binnen voelt. Een reading is echter geen toekomstvoorspelling en vertelt je ook niet welke keuze je moet maken. Het geeft je daarentegen wel inzicht in de onderliggende processen. Het geeft je een kleine boost om contact te maken met het Goddelijk Licht wat al in jou aanwezig is, zodat jij weer een stapje kan maken in jouw Heilige Reis.


Soul boost

Een Soul boost is een krachtige boodschap die op dit moment aan jou gegeven mag worden. Je ontvangt deze boodschap in de vorm van een brief in je mailbox. Bij deze reading, trek ik ook een inspiratie-kaart uit een mooie card deck of krijg je een helende oefening of ritueel mee om de boodschap te versterken.

Je boekt een Soul boost via het boekingsformulier

Actieprijs: €19,50      Normaal: €25,00

Soul creation

soul creation

Een Soul creation is een intuïtieve schildering van een dier, symbool, lichtteken, element uit de natuur of een combinatie van deze. Je ontvangt de schildering en haar betekenis voor jou in je mailbox. De schildering wordt per post toegestuurd.

Je boekt een Soul creation via het boekingsformulier.

Prijs: €37,00 (incl. verzendkosten)

Meer voorbeelden van Soul creations vind je onder mijn Instagram!

Spirit animal

Je Spirit Animal is een lichtwezen dat op dit moment verschijnt op jouw Reis en een boodschap voor je heeft. Ze vertonen zich in de vorm van een dier en geven ons levenswijsheden mee voor onze Aardse reis. Je ontvangt de reading in je mailbox. De schildering wordt per post toegestuurd.

De Spirit Animal boek je via het boekingsformulier.

Prijs: €37,00 (incl. verzendkosten)

Meer voorbeelden van Spirit Animals vind je onder mijn Instagram!


Werkwijze reading

Als jij een reading boekt op een datum en tijdstip, zorg ik ervoor dat ik dat moment reserveer voor jou. Jij hoeft zelf niet fysiek of in aandacht aanwezig te zijn. Het enige dat ik nodig heb is jouw toestemming voor de reading.

Voordat ik aan een reading begin, leg in contact met God (de Bron van Al wat is) zodat zijn Licht door mij het werk kan doen. Vervolgens zet ik de oprechte intentie dat ik open mag staan voor jouw boodschap uit dienstbaarheid voor het Hoogste goed. Hierbij brand ik een kaarsje.

Daarna begin ik met de afstemming. Deze boodschap schrijf ik voor je op in een digitaal PDF document. Bij de Soul Boost trek ik hiernaast nog een intuïtieve inspiratiekaart of voeg ik een healing-tip toe die bij deze boodschap past. Bij de Soul Creation en de Soul Animal teken ik het visioen dat ik bij de boodschap heb doorgekregen.

Vervolgens krijg je jouw reading toegestuurd per e-mail. Wanneer je een Soul Creation of Spirit Animal hebt aangevraagd, dan krijg je deze tevens per post opgestuurd.

Video

In onderstaande video, zie je in het kort mijn werkwijze tijdens de reading. Vergeet niet de praktische informatie te lezen.


Wat zeggen anderen?

” Ik werd blij verrast. De soul reading kreeg ik per mail toegezonden. Een prachtige illustratie, met een getrokken kaart uit een kaartendek vulde mijn scherm. Ik werd er stil van…..

Stephanie heeft echt de onderste steen boven weten te halen tijdens de soul reading. Heeft een bevestiging neer kunnen schrijven in prachtige rake woorden. Mijn hart maakte een sprongetje. De woorden bleven nog dagen lang door mijn lijf circuleren, en de energie begon te stromen. Net dat zetje nodig hebbende, ervaarde ik meer bewustwording over de omschreven woorden in de soul reading.

Ik kan alleen maar zeggen tegen anderen; bij twijfel echt doen! De moeite waard!”

Viola de Heij

“Wow wat was dat bijzonder. De zielsboodschap en de creatie van de soul reading zelf resoneerden heel erg en gaven me een diep vertrouwen in het pad dat ik aan het bewandelen ben. Heel mooi, dankjewel voor deze waardevolle boodschap, Stephanie!”

Froukje

“Wat een super, super mooie soul reading! WAUW!!! Het was echt een heel, heel mooi cadeau. Ik moest er helemaal van huilen, huilen om het stukje verdriet hierin maar ook huilen om het grootste stukje vreugde. Want de soul boost is precies waar ik midden in zit waar ik heel druk mee bezig ben, soms te druk.

De soul reading is een bevestiging dat ik niet meer hoef maar dat ik gewoon mag zijn. En dat is nog een hele kluif maar de weg die nu ga is de goede weg. En de hulp die ik hierbij krijg gaat er voor zorgen dat ik daar kom waar ik precies wil en mag zijn! En alles op mijn eigen tempo.

Anoniem

“Ik heb een prachtige Soul reading van Stephanie mogen ontvangen.

De creatie voelde vertrouwd en warm. Het gaf juist die verbinding weer die bij mij zo sterk aanwezig is. De mooie aanvullende woorden waren een fijne bevestiging van hetgeen ikzelf al enkele tijd voel borrelen. Daar mag ik mee verder.

Bijzonder en dankbaar voor deze uitwisseling!”

Melanie van Elleswijk


Praktische informatie

Afspraak maken: Plan jouw reading via het boekingsformulier. Je kunt meteen een datum en tijdstip prikken. Stephanie Sijbesma-van Bragt reserveert deze tijd voor jouw reading. Het is niet nodig om op dit tijdstip fysiek of in aandacht aanwezig te zijn.

Afspraak annuleren: Kosteloos tot 24 uur voor de afspraak. De gemaakte kosten zullen worden teruggeboekt.

Betaling: Je betaalt de reading meteen via iDeal/Bancontact/KBC/CBC als je jouw afspraak inplant. De factuur krijg je per e-mail toegestuurd.

Algemene voorwaarden & Privacy: Vergeet niet om  vooraf de Algemene voorwaarden en de Privacy Statement van Vivicíta te lezen.

Contact: Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen, neem even contact met me op via info@vivicita.nl of telefonisch op 06-17166729 (ma-vr 9:00-16:00u).