Training

Vivicíta biedt online trainingen aan ten behoeve van jouw spirituele reis. Trainingen zijn meer-weekse lessen die online voor je klaar staan in jouw eigen Academy omgeving. Ze bestaan uit theorie, video-lessen, audio-opnames, meditaties, werkboeken, spreadsheets, inspiratie en veel meer!

Een training is altijd beschikbaar in de All-Year-Acces vorm, waarbij je de training geheel op eigen tempo kunt volgen. Periodiek start een training ook in kleinere groepen (VIP community), waarbij we gezamenlijk live bijeenkomsten (online en offline) zullen hebben om de spirituele ontwikkeling te beleven en te delen.

Je kunt bij de training daarnaast ook nog een Uitbreiding-set aanschaffen voor extra individuele begeleiding, coaching-sessies en verdieping!


The Way of Mindfulness (All-Year-Access)

(direct beschikbaar)

De Mind is een krachtig en puur instrument. Tenminste áls de mind in balans is, en je hem adequaat kan integreren met jouw authentieke zielemissie. Met deze 10-weekse online mindfulness training vind meer innerlijke rust, compassie en flow in je leven.

Deze All-Year-Access training volg je geheel op eigen tempo. Instappen kan op elk moment. Je krijgt direct toegang tot al het materiaal: 10 modules met video-lessen, audio-instructies, een PDF werkboek van >90 pagina’s, meditaties en visualisaties en reflectievragen.Praktische informatie over trainingen

Account: Om van de training gebruik te maken, dien  je deze eerst aan te schaffen. Hierbij maak jij een eigen account aan, waarmee je direct toegang krijgt tot al jouw trainingen in Mijn Academy.

Software/Hardware: Training gebeurt online. Vandaar dat je een device nodig hebt met een (goede) internetverbinding en een werkende webcam. Voor het VIP Community pakket, gebruiken we Zoom voor de gezamenlijke kick-off en de individuele sessies.

Betaling: Betaling kan per iDeal/Bancontact/KBC/CBC via de webshop. Na de betaling ontvang je ter bevestiging een e-mail van de aanschaf en factuur voor jouw eigen administratie.

Bedenktijd: Als consument heb je normaliter bij het aankopen van online producten en diensten recht op 14 dagen bedenktijd. Dit is echter niet mogelijk bij de aanschaf van digitale inhoud, zoals het geval is bij de trainingen van Vivicíta. Dit betekent dat je de koop niet meer ongedaan kunt maken, zodra je deze hebt ingekocht en begonnen bent aan jouw training. Bij de aanschaf zul je daarvoor automatisch instemming geven dat je het eens bent met een definitieve aanschaf zonder bedenktijd. Ben je echt niet tevreden, neem dan binnen 14 dagen na aanschaf contact op en dan zoeken we samen naar een gepaste oplossing.

Algemene voorwaarden & Privacy: Vergeet niet om eerst de algemene voorwaarden en de Privacy statement van Vivicíta te lezen voordat je diensten afneemt.

Contact: Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen, neem even contact met me op via info@vivicita.nl of telefonisch op 06-17166729.