e-Learnings

Wat zijn e-Learnings?

e-Learnings zijn online trainingen die u bij Vivicíta kunt volgen. Vivicíta werkt voortdurend aan het aanbod van trainingen voor vrouwen, zodat u altijd de training kan volgen die bij u past.

Let op! Binnenkort is de e-learning van Vivicíta ‘Ontdek je Passie!’ beschikbaar. Houdt u LinkedIn of Facebook in de gaten wanneer de exacte lanceerdatum zal plaatsvinden.

Waarom een e-Learning volgen bij Vivicíta?

  • Vivicíta combineert recente wetenschappelijke inzichten met gedegen ervaring en intuïtie, waardoor u gegarandeerd een hoge kwaliteit training kan verwachten!
  • Doordat ik de huidige inzichten combineer met mindfulness-technieken, hebben de trainingen een veel duurzamere impact dan reguliere trainingen bij andere aanbieders. De methode die ik hierbij inzet is de 5xK-formule, waarbij ik optimaal gebruik maak van; uw kwaliteiten (zoals kennis en vaardigheden), uw kernwaarden, uw krachtbronnen, uw kwetsbaarheden en de zachte kracht om het geleerde ook daadwerkelijk toe te passen.
  • U kunt onze e-learnings gemakkelijk inkopen via de webwinkel! De training staat vanaf dat moment voor u klaar, waardoor u onmiddellijk kunt starten!
  • U leert contact maken met uw innerlijke stem en deze te verbinden aan de flow in uw leven.
  • U gaat aan de hand van een training meteen concrete stappen zetten en veranderingen creëren!
  • Ook nadat u de training heeft afgerond, blijft deze voor u minstens 2 jaar beschikbaar op uw eigen account!

 

e-learnings

Praktische informatie over e-Learnings

Account: Om van e-learnings gebruik te maken, dient u eerst een account aan te maken en de betaling te voldoen. Daarna krijgt u via uw e-mail toegang tot de e-learning waarvoor u zich heeft aangemeld. e-Learnings van Vivicíta worden gehost door onze partner Coursecraft. 

Hardware: e-Learning gebeurt online. Vandaar dat u een device nodig heeft met een (goede) internetverbinding.

Betaling: Betaling kan per iDeal. Na de betaling ontvangt u ter bevestiging een mail van de aanschaf en factuur voor uw eigen administratie.

Bedenktijd: Als consument heeft u normaliter bij het aankopen van online producten en diensten recht op 14 dagen bedenktijd. Dit is echter niet mogelijk bij de aanschaf van digitale inhoud, zoals het geval is bij de e-Learnings van Vivicíta. Dit betekent dat u de koop niet meer ongedaan kunt maken, zodra u deze heeft ingekocht en begonnen bent aan uw training. Bij de aanschaf van een e-learning zult u daarvoor instemming geven dat u het eens bent met een definitieve aanschaf zonder bedenktijd. Deze instemming zal u ter bevestiging per mail ontvangen bij de koopovereenkomst.

Algemene voorwaarden: Vergeet niet om eerst de algemene voorwaarden van Vivicíta te lezen voordat u diensten afneemt. De algemene voorwaarden vindt u hier.