Boek direct
jouw Soul Reading met

32% korting

*U vult bij het afrekenen coupon-code F3XNSBSD in, om €12 product-korting te krijgen op de Soul creation of de Spirit animal.

** Deze coupon is niet van toepassing op andere diensten van Vivicíta, is niet geldig met andere aanbiedingen en mag slechts één keer per persoon worden toegepast.

Intuïtieve vermogens zijn voor iedereen verschillend.
De één voelt meer, de ander hoort stemmen, weer een ander proeft, ruikt of wéét informatie die intuïtief wordt ingegeven.
 
Ikzelf heb geleerd om Zielen en gidsen uit de sferen te zien en met hen communiceren. Die gave gebruik ik voor mijn klanten tijdens een Soul Reading door hun Ziel te vragen naar een boodschap die ik mag doorgeven.

Speciaal voor jou

geef ik de Soul Reading weg

met flinke korting!!!

Een Soul Reading geeft vaak extra betekenis of verheldering aan wat jij al diep van binnen voelt. Het geeft je een kleine boost om contact te maken met dat wat al in jouw aanwezig is, zodat jij weer een stapje kan maken in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Je vraagt de Soul Reading nu aan in één van onderstaande vormen:

Soul Creation

Een Soul creation is een intuïtieve schildering van een dier, symbool, lichtteken, element uit de natuur of een combinatie hiervan.

Je ontvangt de schildering en haar persoonlijke betekenis voor jou in je mailbox. De schildering wordt ook per post toegestuurd.

Spirit Animal

Je Spirit Animal is een lichtwezen dat zich op dit moment verbindt aan jouw Zielepad. Ze vertonen zich in de vorm van een dier en geven ons levenswijsheden mee voor onze Aardse reis.

Je ontvangt de schildering van jouw spirit animal met haar boodschap in je mailbox. De schildering wordt per post toegestuurd

Bestel direct

een Soul Creation of een Spirit Animal

met coupon-code  [   F3XNSBSD   ]

en betaal nu slechts

€25

(normale prijs €37)

*U vult bij het afrekenen coupon-code F3XNSBSD in, om €12 product-korting te krijgen op de Soul Creation of Spirit Animal.

**Deze coupon is niet van toepassing op andere diensten van Vivicíta, is niet geldig met andere aanbiedingen en mag slechts één keer per persoon worden toegepast.