Stephanie Sijbesma-van Bragt

Persoonlijk

Naast mijn werk bij Vivicíta, vind ik het heerlijk om mijn tijd door te brengen met mijn gezin. Ik ben getrouwd met Jaap en wij hebben samen twee prachtige dochters, Roos en Linde. Samen met hen geef ik koers aan mijn leven. Zo houden we ervan om in de weekenden samen te klussen, te tuinieren, in de natuur te zijn al wandelend, op de mountainbike of in de kano.

Op de momentjes voor mezelf, duik ik graa de (moes-)tuin in of vind je me in een goed boek of op mijn yoga-mat! Ook heb ik mezelf altijd ontwikkeld op persoonlijk en spiritueel gebied middels het volgen van opleidingen, trainingen en cursussen. Bovendien ben ik echt een auto-didact en maak ik mezelf makkelijk nieuwe kennis en vaardigheden eigen.

Curriculum Vitae Samenvatting

Aan de Universiteit van Maastricht heb ik succesvol de studie Mental Health Sciences afgerond. Daarna ben ik aan de Radboudumc gepromoveerd op een nieuwe behandeling voor kinderen met astma. Deze behandeling helpt gezinnen om beter om te gaan met de uitdagingen die ze tegenkomen bij astma en helpt hen om de kwaliteit van leven te verbeteren. Momenteel wordt deze behandeling ingevoerd in diverse huisartspraktijken en ziekenhuizen in Nederland.

Vervolgens heb ik enkele jaren met veel plezier mijn kennis en vaardigheden overgedragen aan young-professionals in opleiding aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en de Radboud Universiteit. Met veel liefde heb ik diverse onderwijsmodules ontwikkeld en gegeven om hen te laten ontplooien tot authentieke gesprekspartners en  gedegen hulpverleners.

In 2014 heb ik mijn eigen praktijk Vivicíta opgestart, waarbij ik begonnen ben met het verzorgen van mindfulness groepstrainingen. Inmiddels is Vivicíta veel meer dan dat! Met Vivicíta hoop ik vrouwen te inspireren om zich te herinneren wat hun zielenmissie is en en een leven van overvloed te gaan ervaren.

Academische en beroepsopleidingen

2005-2008 Bachelor Health Sciences, Universiteit Maastricht

2008-2010 Master Mental Health Sciences

2014-2015 Opleiding tot Mindfulness trainer, See True

2015-2022 Basiskwalificaties didactiek en examinering in Hogerberoepsonderwijs

Werk

2007-2010 Tutor & trainer in Gezondheidswetenschappen, Universiteit Maastricht

2010-2015 PHD onderzoek in Geneeskunde, Radboud Universitaire Centrum Nijmegen

2010-2015 Universitair Vakdocent in Psychologie, Radboud Universiteit

2010-2015 Universitair Vakdocent in Geneeskunde, Radboud Universiteit

2015-2020 HBO Docent in Toegepaste Psychologie, Hogeschool Arnhem en Nijmegen

2019 HBO Vakdocent in Sportkunde, Hogeschool Arnhem en Nijmegen

2014-heden Soul coach, Vivicíta (eigen onderneming)

Persoonlijke ontwikkeling

2008-2012 Kosmosofie, Hansananda

2012-2014 Zen meditatie, Zen.nl

2010-heden Hatha & Yin Yoga, diversen

2014-heden Mindfulness meditatie, diversen

2020-2021 Sacred Inner Journey, Renske Feenstra (soul coach)

2021 Elementair energiewerk, Anne van Leeuwen (moderne medicijnvrouw van Vuurvrouw)

2022-2023 Opleiding tot Kruidenvrouw, Astrid Jongbloed (herborist van ‘t Kruidenhuisje)