Vivicita, Centrum voor Mindfulness en Coaching

Welkom op de website van Vivicita! Mijn naam is Stephanie Sijbesma-van Bragt. Op deze pagina kun je alles lezen over mijn missie voor Vivicíta en de betekenis van mijn logo! Wil je direct een afspraak boeken, dat kan hier! Veel leesplezier.

Mijn missie:

Vrouwen hebben het in de huidige maatschappij erg druk. Ze schipperen tussen diverse rollen, zoals die van een liefdespartner, ouder en werkende. Het combineren van die rollen verloopt niet altijd vlekkeloos en kan stress opleveren.

Stephanie Sijbesma-van Bragt is life coach van Vivicita vrouwen in hun kracht te zetten in al die verschillende rollen, zodat ze kunnen doen wat ze werkelijk belangrijk vinden.

Beter te luisteren naar uw innerlijke stem en de moed hebben om keuzes te maken die echt bij u passen, zijn daarin cruciaal. Ik heb reeds vele vrouwen geholpen en wil ook graag u helpen. Kunt u een steuntje in de rug gebruiken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, gezin & opvoeden of studie/werk, neem dan contact op of lees bij mijn aanbod welke van mijn diensten het best bij jouw wensen past.

Vivicíta voor vrouwen

Mijn visie:

Een evenwichtige en mindful levenshouding draagt bij aan het verhelderen en bereiken van uw doelen. Daarom maakt Stephanie Sijbesma-van Bragt gebruik van mindfulness als basis van het aanbod. Bij Vivicita kunt u terecht voor:

Kernwaarden:

De drie kernwaarden van Vivicita zijn:

  • Passie; ik heb hart voor mijn werk en doe dit met veel liefde.
  • Verbinding; de basis van mijn werk ligt in de verbinding met mijn klant en hun behoeften.
  • Kwaliteit; in mijn aanbod maak ik telkens gebruik gemaakt van de meest recente wetenschappelijke inzichten, gecombineerd met mijn eigen werk- en levenservaring zodat de klant steeds gegarandeerd wordt van een hoge kwaliteit.

Bedrijfsnaam en logo:

De naam Vi-vici-ta is opgebouwd uit de woorden VICI (Latijns voor ‘ik overwin‘ of ‘ik ben meester in‘) en VITA (Latijns voor ‘het leven‘). De naam verwijst dus naar een staat waarin men meester is geworden van het leven, uw eigen leven.

Het logo bestaat uit de bedrijfsnaam en een libelle. In veel culturen staat de libelle symbool voor positieve eigenschappen, zoals: moed, speelsheid, puurheid en geluk. Voor mij is de libelle een totemdier. Als de libelle in je leven verschijnt, dan betekent dit dat je klaar bent voor een transformatie. Door anders naar je leven te leren kijken, doorbreek je oude illusies, zie je sneller nieuwe kansen en leer je krachtig achter je eigen waarden te staan. Met die transformatie, ben je in staat om het leven vorm te geven dat past bij je ware zelf!

Stephanie Sijbesma-van Bragt